BejelentésNyertes pályázó
„Amíg tiszta lapokkal játszunk, nem okozunk egymásnak meglepetést.” Nora Roberts

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mi nem a pályázatokhoz keresünk cégeket, hanem, a vállalkozása igényeinek és lehetőségeinek megvalósításához mutatjuk meg a lényeget.

 

A Győri Business Group Kft. partnerbarát szemszögből közelíti meg a pályázat világát. A pályázati projekt, nem a pályázat kiírásával, hanem a vállalkozás igényeinek és lehetőségeinek felmérésével kezdődik.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet erre a szemléletmódra, melyet ingyenes pályázat figyelésünkkel is támogatunk, aminek alapja „felmérő adatlap”-unk (az érdeklődők számára e-meilben küldünk ki).

A pontos pályázat kiválasztását követően a pályázatírásnál a szakértelem, a partnerekkel történő pontos kommunikáció, illetve a pályázatot kiíró szervvel való kapcsolat tartás kerül előtérbe.

A pályázat elnyerése, egy újabb állomás, mert az elnyert összeget nem csak felhasználni kell, elszámolni is. A pályázati utómunkák, a lezáró szakaszt foglalják magukba (számlák elszámolás a nyertes pályázat szerződésébe foglaltak alapján).

Partnereinkkel, a hosszú távú, sikeres kapcsolat kialakítása a célunk, anélkül, hogy több éves szerződésekkel láncolnánk magunkhoz.

Vállalkozásunk, fontosnak tarja környezte támogatását is melyhez szerződéses ügyfeleink, közvetett módon járulnak hozzá (bővebben: „karöltve” címkénél).  

Felmérő adatlap igénylése

Igénylő neve
e-mai címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!